Vreau sa ajut

Cei ce doresc sa se implice in actiunile caritabile ale Asociatiei o pot face astfel:


1.   Pentru ajutoare  constand in alimente, haine sau alte bunuri la punctul de lucru al Asociatiei din  strada 8 Martie, nr. 4 parter, iar in cazul dificultatilor de deplasare ne puteti contacta la numarele de telefon 0723287963 - Vatra Giorgica sau 0727291756 - Negoita Toader.


2.   In cazul oferirii unor sume de bani la sediul Asociatiei sau in contul IBAN: RO52 BTRL RONC RT03 3786 3301 deschis la banca Transilvania, sucursala Focsani.


3.   Puteti directiona cei 2% catre asociatia noastra.

Persoanele fizice și persoanele fizice autorizate care obțin venituri impozabile au posibilitatea să direcționeze doi la sută (2%) din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior către o entitate nonprofit, unităților de cult, precum și pentru acordarea de burse private [Baza legală: art. 57 (4) – (6) si art. 84 (2)-(4) din Codul Fiscal].

Facilitatea fiscală constă în dreptul plătitorului de taxe de a decide asupra destinației unei sume achitate de acesta către bugetul de stat în anul anteior.

Contribuabilul poate solicita statului să vireze 2% din impozitul achitat de el.

2% se aplică la impozitul datorat pe venitul net anual impozabil, din câștigul net anual din transferul titlurilor de valoare, din câștigul net anual din operațiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen, pe baza de contract, și orice alte operațiuni de acest gen.

Această donație nu costă nimic contribuabilul! Doar un formular de completat și de depus la Fisc.

Dacă nu folosiți această opțiune, suma respectivă va rămâne să fie gestionată de stat.

Datele Noastre
Asociatia Crestinilor Ortodocsi ai Parohiei Sfantul Andrei si Sfantul Nectarie

Cod de Inregistrare Fiscala (C.I.F.): 35753761
Cont IBAN: RO52 BTRL RONC RT03 3786 3301 Banca Transilvania, sucursala Focsani.

Poti ajuta si tu!                  Pentru detalii Contactati-ne aici...